Intranet      
Hajavesijelpin käyttöohje Hajavesijelpin käyttöohje Hajavesijelpin käyttöohje on saatavilla täältä pdf-muodossa. Ohjeessa kerrotaan miten valita paras järjestelmä jäteveden käsittelyyn, kun huomioidaan taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. pdf 0,1Mb) Hajavesijelpin käyttöohje

Puhtaat vedet

kylässä ja ympäristössä

Hajavesijelpin käyttöohje

Hajavesijelpin käyttöohje on saatavilla täältä pdf-muodossa. Ohjeessa kerrotaan miten valita paras järjestelmä jäteveden käsittelyyn, kun huomioidaan taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät.

Katso myös Animaatio. Se on lyhyt intro Hajavesijelpin käyttöön. 

 

pdf Näin käytät Hajavesijelppiä (.pdf 0,2Mb).

Vastuuvapauslauseke

Hajavesijelpin perustana ovat tiedot, jotka on kerätty jätevedenpuhdistustekniikoiden valmistajilta ja/tai myyjiltä kyselylomakkeiden pohjalta. VillageWaters-projekti luottaa tiedon tarjoajiin ja niiden tarjoamiin tietoihin.

 

pdf Lisää Hajavesijelpin käytöstä (.pdf 0,1Mb).

VillageWaters Project
VillageWaters suggest most effective wastewater treatment solutions in scattered dwellings households, which use their own, independently operated water purification systems.

Helping Homeowners
Environmentally oriented families and homeowners, who live in scattered dwellings areas, where connecting to larger wastewater plants is not option because rural distances.

Project Outcome
Project compares the potentially best-fitting wastewater treatment systems, based on economic, social and environmental aspects and publishes data in Information Tool. 

Communication
SYKLI Environmental School of Finland
PL 72, 11101 Riihimäki, Finland
Jari Heiskanen (Chief Web Manager),
phone. +358 50 375 2657,

Web Design and CMS by

Hajavesijelpin käyttöohje

Hajavesijelpin käyttöohje

Katso myös Animaatio Se on lyhyt intro Hajavesijelpin käyttöön Hajavesijelpin käyttöohje on saatavilla täältä pdf-muodossa. Ohjeessa kerrotaan miten valita paras järjestelmä jäteveden käsittelyyn, kun huomioidaan taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät.

Hajavesijelpin käyttöohje

www.villagewaters.eu © 2016-2019 VillageWaters Project »