Intranet      
Benoit Espinola Benoit Espinola Hän on myös opiskellut vuorovaikutteisessa uunnittelussa Kööpenhaminan Interaction Design instituutissa Tanskassa Benoit Espinola

Puhtaat vedet

kylässä ja ympäristössä

Benoit Espinola

Benoit Espinola

Benoit työskentelee tällä hetkellä Länsi Uudenmaan Vesi ja Ympäristössä IT-asiantuntijana. Benoit osallistuu Village Waters hankkeeseen seuraamalla ja ylläpitämällä EXO2 vesianturia. Hän on myös ympäristöinsinööriopiskelija Metropolian ammattikorkeakoulussa. Kylävedet -projektissa hän tekee lopputyötään seuraamalla automaattisella online-anturilla viemärin asennustöiden vaikutusta alueen veden laatuun.

 

Benoitin tausta on taiteen ja muotoilun alalla. Hän on valmistunut maisteriksi Aix en Provencen Taideteollisesta oppilaitoksesta Ranskasta. Hän on myös opiskellut vuorovaikutteisessa uunnittelussa Kööpenhaminan Interaction Design instituutissa Tanskassa.

VillageWaters Project
VillageWaters suggest most effective wastewater treatment solutions in scattered dwellings households, which use their own, independently operated water purification systems.

Helping Homeowners
Environmentally oriented families and homeowners, who live in scattered dwellings areas, where connecting to larger wastewater plants is not option because rural distances.

Project Outcome
Project compares the potentially best-fitting wastewater treatment systems, based on economic, social and environmental aspects and publishes data in Information Tool. 

Communication
SYKLI Environmental School of Finland
PL 72, 11101 Riihimäki, Finland
Jari Heiskanen (Chief Web Manager),
phone. +358 50 375 2657,

Web Design and CMS by

Benoit Espinola

Benoit Espinola

Benoit työskentelee tällä hetkellä Länsi Uudenmaan Vesi ja Ympäristössä IT-asiantuntijana Benoit osallistuu Village Waters hankkeeseen seuraamalla ja ylläpitämällä EXO2 vesianturia

Benoit Espinola

www.villagewaters.eu © 2016-2019 VillageWaters Project »