Intranet      
Vesa Joutsjoki Vesa Joutsjoki Hän toivoo osallistuvansa työhön, jolla saavutetaan puhtaampi ympäristö ja puhtaammat vesistöt Vesa Joutsjoki

Puhtaat vedet

kylässä ja ympäristössä

Vesa Joutsjoki


Vesa Joutsjoki

Vesa Joutsjoki on erikoistutkija Luonnonvarakeskuksessa. Hänen osaamisalaansa on mikrobiologiset prosessit ja analyysit sekä ympäristötehokkuus ja orgaanisten materiaalien kiertotalousratkaisut.

Vesa vastaa hankkeen työstä, joka sisältää Suomen pilottien maaperä- ja lietteiden näytteiden oton ja niiden analyysit. Näytteet otetaan ja analysoidaan ennen ja jälkeen teknologiamuutosten hankkeen aikana.

 

Vesa tekee töitä kestävän kiertotalouden parissa. Hän toivoo osallistuvansa työhön, jolla saavutetaan puhtaampi ympäristö ja puhtaammat vesistöt.

VillageWaters Project
VillageWaters suggest most effective wastewater treatment solutions in scattered dwellings households, which use their own, independently operated water purification systems.

Helping Homeowners
Environmentally oriented families and homeowners, who live in scattered dwellings areas, where connecting to larger wastewater plants is not option because rural distances.

Project Outcome
Project compares the potentially best-fitting wastewater treatment systems, based on economic, social and environmental aspects and publishes data in Information Tool. 

Communication
SYKLI Environmental School of Finland
PL 72, 11101 Riihimäki, Finland
Jari Heiskanen (Chief Web Manager),
phone. +358 50 375 2657,

Web Design and CMS by

Vesa Joutsjoki

Vesa Joutsjoki

Vesa Joutsjoki on erikoistutkija Luonnonvarakeskuksessa Hänen osaamisalaansa on mikrobiologiset prosessit ja analyysit sekä ympäristötehokkuus ja orgaanisten materiaalien kiertotalousratkaisut

Vesa Joutsjoki

www.villagewaters.eu © 2016-2019 VillageWaters Project »